Recensies

Natuurlijk hoop ik dat de gezinnen een recensie willen schrijven.
Doordat de Mama’s & Papa’s genieten van hun nieuwe spruit schiet dit er vaak bij in.

Ik probeer uiteraard een herinnering te sturen na een aantal weken en doe mijn best om
een zo goed mogelijk en geüpdate website te hebben.


 • Wendy is zo’n fijne kraamzorg, totaal niet erg om haar om je heen te hebben en dankzij haar hebben we de borstvoeding door kunnen zetten! De aanhouder wint!

  Tina de Smit-Muller Avatar Tina de Smit-Muller
  11 mei 2022

  Wendy is amazing, she was really practical and taught us a little bit more each day so that by the end of the week we felt confident to be on our own.

  Rachel Tyson Avatar Rachel Tyson
  1 maart 2022


  Wij hebben een fantastische kraamweek gehad. Wendy is niet alleen zorgzaam, behulpzaam, eerlijk maar ook heel professioneel in haar vak. Bij haar zit je goed voor een onvergetelijke kraamweek. Wij hebben genoten! Wendy nogmaals bedankt wat je allemaal voor ons hebt gedaan 😘

  Marcia Kuster Avatar Marcia Kuster
  1 maart 2022


  Wij hadden zo’n leuke en fijne kraamweek met ons eerste dochtertje Marlie dat we Wendy gelijk een berichtje hebben gestuurd toen we hoorde dat er een tweede kindje opkomst was en gelukkig had ze nog een plekje vrij. Ze is echt een topper, geeft goede tips en adviezen en doet haar werk heel erg goed. Wij hadden vanaf dag één een goed gevoel bij haar en hebben ook deze kraamweek weer een hele gezellige en fijne tijd gehad. Heel erg bedankt!

  Nikki Van Tongeren Avatar Nikki Van Tongeren
  1 maart 2022


  Wendy is een lieve en zorgzame kraamhulp en daarnaast een plezier om in huis te hebben. Dankzij Wendy een heerlijke kraamperiode gehad. Verder goede begeleiding bij borstvoeding en super lekkere lasagna en quiche gegeten!

  Meike Kemp Avatar Meike Kemp
  1 maart 2022


  Voor ons inmiddels al bijna een jaar geleden dat Wendy bij ons was. Maar wat kijken we er met veeel plezier op terug! Vanaf het moment dat Wendy bij ons thuis was voelde het vertrouwd en totaal niet ongemakkelijk. Zij heeft ons de kneepjes van het vak geleerd en goed verzorgd, na de kraamweek waren wij dan ook klaargestoomd om zelf voor ons eerste kindje te zorgen. Dank je wel lieve Wendy, hopelijk tot ziens ❤️

  Petra Hokken Avatar Petra Hokken
  1 maart 2022


  Wij hebben een geweldige kraamweek gehad met Wendy. Wendy is een ontzettende lieve en zorgzame vrouw met veel kennis en humor. Wendy heeft ons heel goed geholpen met de zorg voor ons eerste kindje. Ze is geduldig en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Ook zorgt ze dat de papa alles goed begrijpt 🙂
  Wendy was altijd bereikbaar als we iets niet wisten of ergens over twijfelden. Wij konden ons echt geen betere kraamhulp wensen.

  Wij zijn echt zeer tevreden. Wendy je bent echt een topper! Mocht er ooit weer een mini komen dan weten we je te vinden.

  femke vd made Avatar femke vd made
  1 januari 2022


  Enkele weken geleden werd iets te vroeg onze dochter geboren. Op dat moment viel onze kraamtijd gelijk met een ander gezin. Zo flexibel als Wendy is, was dit geen enkel probleem en werd de tijd goed verdeeld en zijn we niets te kort gekomen!

  Wendy is als kraamhulp goed in haar werk, maar daarin is ze vast niet de enige.. Maar bij Wendy heb je al na 10min het gevoel alsof ze al jaren over de vloer komt! Dat zorgt voor een superfijne communicatie en relaxte kraamtijd!!

  Zo kreeg ik op dag 1 al een lekker ontbijtje, gezellig opgemaakt met fruit en gekleurde muisjes. Overigens zijn er s'avonds ook lekkere maaltijden verzorgd, gepaard met een hoop humor.

  Wendy gaf goede uitleg en praktische tips over de verzorging voor onze kleine. Geen vraag was te gek of te veel.

  Kortom, wij hebben een prettige kraamtijd gehad en kunnen Wendy bij iedereen aanbevelen!

  Nogmaals bedankt Wendy

  Mark T Avatar Mark T
  1 juni 2021


  Dankzij Wendy hebben wij een heerlijke en relaxte kraamweek gehad die helaas voorbij is gevlogen ! Vanaf het eerste moment voelden we ons onwijs op ons gemak bij haar en was niks teveel. Voor elk dilemma een oplossing of tip en op elke vraag een (creatief) antwoord (iets met ondersteboven binnenstebuiten tijdens de hik )

  Naast dat ze onwijs goed in haar vak is heeft ze ontzettend veel humor waardoor we vaak gegierd hebben van het lachen!
  Elke dag was een feest vol met blije tuuters !!

  We missen nog elke dag haar kookkunsten (roti), haar hulp (babyfluisteraar) maar bovenal haar aanwezigheid.

  Dankbaar dat we in zo'n korte tijd zo'n bijzonder lieve en leuke vrouw hebben mogen leren kennen !!

  Zelda Avatar Zelda
  1 juni 2021


  Wij drietjes zijn 8 dagen lang goed verzorgt door Wendy. Wat ons opviel was dat ze heel veel kennis heeft en goed onderlegd is. Van alles wat we haar vroegen wist ze wat van of wist ze te schakelen naar andere professionals. Ze heeft ons fijn door de eerste dagen weten te loodsen die voor nieuwe ouders soms best een obstacle run lijken. Haar relaxte houding, humor en vakinhoudelijke kennis zorgen voor een leerzame, vrolijke week zonder kleerscheuren 😉 bedankt voor alles!!

  Anne van Gent Avatar Anne van Gent
  1 juni 2021